نصیرآباد

نویسنده

امسال همانند سال گذشته، روستای نصیرآباد شاهد نمایشگاه «حقیقت ماندگار» بود؛ نمایشگاهی که همزمان با سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن عزیز اسلامی مان افتتاح و همزمان با سالروز پیروزی انقلابِ شکوهمند اسلامی ایران به کار خود پایان می دهد.  نمایشگاه مذکور با ارائه ایده و طرح از طرف «حجه الاسلام محمدی» امام جماعت فعال و انقلابی روستا و همراهی و همکاری خستگی ناپذیر بسیجیان پایگاه مقاومت بعثت خواهران و پایگاه مقاومت امام علی (ع) برپا شده است و در یوم الله دهه فجر میزبان بازدیدکنندگان محترم می باشد.

نمایشگاه «حقیقت ماندگار» بعد از به صدا در آمدن زنگ انقلاب که همزمان با گرامیداشت لحظه تاریخی ورود امام به میهن در یوم الله دوازدهم بهمن همراه بود با حضور جمعی از اهالی ، بسیجیان پایگاه های مقاومت، مدیران، معلمان و دانش آموزان مدارس روستای نصیرآباد، آغاز به کار کرد.

آن چه در زیر می آید، گزارشی مشروح از بازدید ما - سایت نصیرآباد فسا- از نمایشگاه می باشد:

 نمایشگاه در حسینیه سیدالشهدا(ع) در مجاورت مسجدجامع  برپا می باشد؛ اولین غرفه نمایشگاه، غرفه «کتاب و کتابخوانی» است که در آن نزدیک به دویست جلد کتاب را در موضوعات مختلفی چون؛ «کودک و نوجوان»، «دفاع مقدس»، «ادبیات داستانی و رمان»؛ «روانشناسی خانواده و ازدواج» و ... را مشاهده میکنی، غرفه ای که به گفته مسئولین آن، با استقبال و فروش خوبی نیز همراه بوده است.

در همسایگی غرفه کتاب و کتابخوانی، غرفه صنایع دستی «ننه عصمت» را نظاره گر خواهی بود- ننه عصمت همان شیرزنی که در دوران دفاع مقدس؛ وقتی دید فرزند پسری ندارد که به جبهه بفرستد، شروع به بافتن دستکش، کلاه و لباس گرم برای رزمندگان کرد، او پس از جنگ نیز برای سربازان اسلام در مناطق سردسیر شمال غرب کشور دستکش می بافت؛ او حالا نیز برای مدافعان حرم دستکش می بافد و از همه بانوان ایرانی دعوت کرد که برای مدافعین حرم همراه ایشان شوند- خواهران بسیجی در پاسخ به اقدام زیبای این بانوی ایرانی نام این غرفه را به نام ایشان مزین کردند.

در غرفه مذکور هنرمندی های گروهی از بانوان روستا را مشاهده خواهی کرد؛ که از اجناس موجود در بازار چیزی کم ندارد.کارگاه های آموزشی نیز توسط بانوانی که آثارشان به نمایش در آمده است اجرا می گردد که خود از ابتکارات این غرفه می باشد. 

غرفه «ننه عصمت» همچنین پذیرای دستکش و شال گردن های تقدیمی بانوان روستا، جهت اهدا به مدافعان حرم می باشد.

غرفه «ننه عصمت» را که مشاهده می کنی، در عین حال که خوشحال و مسرور از فعالیت های بانوان روستایت می شوی، شاید به همان اندازه نیز ناراحت و غمگین می شوی که چرا حمایت های کافی و وافی از سوی مسئولین نسبت به چنین کارهایی صورت نمی گیرد. شاید تأسیس یک کارگاه تولیدی کوچک، گره گشای کار چندین خانواده باشد و فرصت های شغلی برای چند ده نفر را فراهم سازد.

***** 

از غرفه های بانشاط و پر سر و صدای نمایشگاه، غرفه «شکوفه ای انقلاب» است؛ غرفه ایی که مدیریت آن با یکی از خواهران خوش ذوق و هنرمند روستا می باشد، غرفه ای با طراحی کودکانه، که در نگاه اول، شکوفه های انقلاب را جذب خود می کند. در جای جای غرفه، نقاشی شکوفه ها را می توانی مشاهده کنی، نقاشی هایی که هر کدام فضای ذهنی کودکانه آن ها نسبت به انقلاب و امام را به تصویر می کشد. 

البته بخت و اقبال با ما یار بود که برای تهیه گزارش تصویری، صبح به نمایشگاه رفتیم وگرنه عصر که کارگاه کاردستی شکوفه ها برقرار است محال است که بتوانی عکسی با کادربندی مناسب بگیری، آن هم زمانی که بخواهند با جعبه تخم مرغ، جوجه تیغی بسازند!!! تصاویر زیر گویای توصیفات می باشد.

نمونه هایی از کاردستی هایی که شکوفه های انقلاب ساختند رو مشاهده کنید.

برای مشاهده بقیه مطالب به ادامه مطلب بروید

غرفه «قرآن و عترت»؛ توسط دو تن از خواهران بسیجیِ حافظ کل قرآن کریم طراحی و اداره می شود، غرفه ای که در گوشه سمت چپ آن به کتاب شناسی حدیثی و روایی پرداخته شده و نمونه ای از کتاب های معرفی شده نیز به نمایش گذاشته شده است. در گوشه ای از غرفه نیز شجره طیبه ائمه سلام الله علیها را می توانی ببینی که هر برگ از آن، داستان کوچکی از معصومین را برایت نقل می کند.

یادت باشد هرگاه به این غرفه سر زدی برنامه «share it» موبایلت را روشن کنی تا یه عالمه برنامه اندرویدی اسلامی برات ارسال بشه... غرفه «قرآن و عترت» هر روز از مطالبی که در غرفه میخونی نیز مسابقه برگزار می کنه و هر شب به یک نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه هدیه میده...

مسابقه حفظ سوره مبارکه حجرات نیز از دیگر فعالیت های جانبی این غرفه می باشد.

پس از پشت سرگذاشتن چهارمین غرفه، تقریباً به میانه راه رسیده ایم، به غرفه «انقلاب و مهدویت» می رسیم، غرفه ای که استکبار ستیزی در آن حرف آخر و اول را می زند، می دانی چرا «مرگ بر آمریکا می گوییم؟» پوسترهایی که در گوشه سمت چپ غرفه نصب شده است تو را راهنمایی خواهد کرد. بعد از این که اونا رو خوندی؛ میتونی بلند «مرگ بر آمریکا» بگویی!!! کسی کاری با تو نخواهد داشت!

برخلاف آن چه خیلی ها نقل می کنند، مثل این که تحریم ها، اونقدر هم نتایج بدی نداشته است، این نتیجه رو وقتی می گیری که پوسترهای «نتیجه تحریم ها» رو می خونی. اگه پوسترهای غرفه «انقلاب و مهدویت» رو خوندی حتماً در مسابقه هم شرکت کن، شاید شما هم جزو برندگان امشب «انقلاب و مهدویت» بودی!

تارهایی که ماهواره ی گوشه غرفه را پوشانده است تو را به این نتیجه می رساند که؛ مواظب باش در تارهایی که شیطان برایت گسترانیده است گیر نیفتی که خروج از آن می تواند با بی دینی تو همراه باشد یا شاید هم وقتی چشمان را باز کنی، دیگر خانواده ای برایت باقی نمانده باشد، شاید هم ... .

پوستر زیبای وسط نمایشگاه، زیبایی این غرفه را صد چندان کرده است... ای سید ما، ای مولای ما دعا کن برای ما. یادت آمد؟! 29خردادماه 88 . حالا که میخایی به غرفه شهدا سر بزنی، یادت نره پرچم آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی رو زیر پا بگذاری... میتونی هم، بلند «مرگ بر آمریکا» بگی!!! کسی کاری باهات نداره!  

تمثال مبارک شهید «مهدی اسماعیلی» - چند روز پیش در درگیری با اشرار در سیستان و بلوچستان شهید شدند - تا تمثال مبارک شهدای مدافع حرم شهرستان فسا و شهدای روستا همه گویای این مطلب است که هنوز درب شهادت بر روی بندگان مخلص خدا باز است... گوشه گوشه ی غرفه را وصیت نامه شهدا پر کرده است. یادت باشه وقتی خواستی غرفه «شهدا» رو ترک کنی، جهت شادی روح شهدا فاتحه ای هم بخونی و دست نوشته ای هم به یادگار بزاری.

غرفه «عفاف و حجاب»، رسم وفاداری و ادای امانت را به خواهران گوشزد می کند، مواظب باش مدیون خون شهیدان نشوی... خواهرم! سرخی خونم را به سیاهی چادرت به امانت می گذارم ؛ جمله ای که براساس آن طرح زیبای این غرفه به اجرا در آمده است. این غرفه بیشتر از منظر فقهی به مقوله «عفاف و حجاب» پرداخته و به تعدادی از سوالات در این زمینه پاسخ داده است.

کم کم به انتهای نمایشگاه رسیده ایم و وقت تماشا و شاید هم خرید است. بانوان البته توقفی طولانی تر در این غرفه خواهند داشت. غرفه عرضه محصولات «عفاف و حجاب ». همه آن چه مربوط به حجاب خواهران خواهد بود در این فروشگاه پیدا خواهید کرد البته در حد و اندازه نمایشگاه و توان اداره کنندگان آن!!

در پایان به همه کسانی که در نمایشگاه «حقیقت ماندگار» قدمی هر چند کوچک برداشتند، خداقوت و خسته نباشید می گوییم. اجرکم عندالله
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">